VISITA EN CATALÀ PER MARRAQUÈIX I ELS SEUS VOLTANTS

Viajes Marrakech, esta format per la Nuria i en Hamid. Des d’aquí volem oferir als nostres viatgers de parla catalana, la possibilitat de poder realizar aquest recurregut per la ciutat de la mà d’una catalana afincada Marràqueix i d’en  Hamid expert de la ciutat i del seus secrets millor guardats. Tambè us podem oferir la visita en català a les excursions d'un dia desde Marraquèix com són: Essaouira, Cascadas d'Ouzoud, El Vall d'Ourika.

 

Marraquèix és una destinació ideal per a fer una escapada diferent a totes les altres. Tan a prop i tan lluny: geogràficament podriem dir que al costat de casa, culturalment i estèticament molt lluny. Això ens permet en un curt viatge, gaudir d’una ciutat veritablement exòtica, diferent i excitant: els colors, els mercats, l’olor de les espècies, l’al·lucinant plaça de Djemaa el Fna, l’arquitectura oriental, tot plegat us garanteix una escapada molt especial.

 

Viajes Marrakech us proposa descobrir Marraquèix, acompanyat per una guía. Durant aquesta visita podrà gaudir dels monuments, els jardins, la Medina i els gremis de Marraquèix. El preu de les visites varia en funció del programa i el nombre de persones.

 

Per favor, envia'ns un email nuria@viajesmarrakech.com per rebre més informació de la visita guiada en català.

 

  

VIAJES A MEDIDA EN MARRUECOS

MARRUECOS CON NIÑOSCIRCUITOS POR MARRUECOSEXCURSIONES AL DESIERTOEXCURSIONES DESDE MARRAKECHSEMANA SANTA EN MARRUECOSFIN DE AÑO EN MARRUECOSOFERTAS VIAJES MARRUECOSACTIVIDADES EN MARRAKECHVISITA GUIADA MARRAKECHTREKKING EN MARRUECOSFESTIVALES EN MARRUECOS

 

Contacto

VIAJESMARRAKECH
RUE YOUGOSLAVIE Nº96 2º 10º
40005 MARRAKECH
Tel Oficina: +212524430846
Horario de Lunes a Viernes
de 9h a 17h y Sábado de 9h a 13h

Tel Gerente: +212661372788
Horario Lunes a Domingo 24h
info@viajesmarrakech.com